|

ΓΙΝΕ VIP: Πρόσθεσε 10 υπηρεσίες το μήνα στη συνδρομή σου για σίγουρα αποτελέσματα & ευεξία!!! Επέλεξε από Express Personal 30′, Express Personal Studio Pilates 30′, Personal Power Plate 30′, Group Personal (Crossfit, TRX, TRX Pilates, Total Body), Slim Belly, Πισίνα Swim Fitness, Χρήση Πισίνας (ελεύθερη κολύμβηση) + Υδρομασάζ, Solarium, Sauna και διαμόρφωσε το VIP Πακέτο που σου ταιριάζει. Θα γίνεις VIP και θα κερδίσεις 100% Επιστροφή στον Κουμπαρά σου, θα πληρώνεις ΜΟΝΟ 5€ ανά υπηρεσία και θα αποκτήσεις πρόσβαση στα φθηνότερα deals μας ως VIP. Μinimum 6μήνες.

ΓΙΝΕ VIP: Πρόσθεσε 10 υπηρεσίες/μήνα για αποτελέσματα & ευεξία. Συνδύασε Express Personal, Studio Pilates, Power Plate, Group Personal, Slim Belly

Έκπτωση
76%
Κερδίζεις
151€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.
 • 50€
 • 51€
 • 52€
 • 53€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ειδικοί Όροι:

Για την απόκτηση του πακέτου είναι απαραίτητη προϋπόθεση η απόκτηση 6 τουλάχιστον μηνών. Το πακέτο περιλαμβάνει 60 υπηρεσίες ανά 6μηνο. Μπορείς να χρησιμοποιείς 10 υπηρεσίες τον μήνα. Αν θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις γρηγορότερα πλήρωσε 1 επιπλέον δόση προκαταβολικά.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να αναβαθμιστείς σε VIP!

Απόκτησε VIP Status, Αγοραστική Δύναμη & Προνόμια χρησιμοποιώντας την κοινωνική επιρροή σου.

Γίνε VIP με αυτό το μοναδικό πακέτο!

Γιατί σου αξίζει να αισθάνεσαι καλύτερα!

Το VIP Πακέτο σου δίνει τις καλύτερες παροχές μας στην πιο συμφέρουσα τιμή. Αποκτάς 60 υπηρεσίες, κερδίζεις 76% Έκπτωση, 100% Επιστροφή Κουμπάρα και πρόσβαση στις χαμηλότερες τιμές μας.

Γιατί;

Επειδή τα VIP είναι πιστά μέλη του γυμναστηρίου που ανταλλακτικά χρησιμοποιούν την κοινωνική τους επιρροή για να μας διαφημίσουν στον κύκλο τους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ VIP ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

Συνδύασε τις υπηρεσίες που σου αρέσουν επιλέγοντας από τα παρακάτω:

 • ΕΥΕΞΙΑ: Χαλάρωσε και νιώσε ευεξία με Σάουνα (max 12) ή/και Σολάριουμ (max 12).
 • ΠΙΣΙΝΑ: Διασκέδασε και προπονήσου με Ελεύθερη Χρήση Πισίνας και Υδρομασάζ (max 60) και στο Swim Fitness (max 36).
 • ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: Χάσε το περιττά κιλά με Slim Belly (max 36).
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Γυμνάσου στα TRX 30′, TRX Pilates 60′, Total Body 60′, Crossfit (max 60) και στα Express Personal 30′, Express Personal Studio Pilates 30′ και Personal Power Plate 30′ (max 36).
ΑΠΟΚΤΗΣΕ VIP ΠΡΟΝΟΜΙΑ
 • VIP DEALS: Απόκτησε πρόσβαση στα VIP Deals που σου προσφέρουν εγγυημένα τις χαμηλότερες τιμές μας.
 • VIP ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Σου επιστρέφουμε 29€ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο App Store ή για να αγοράζεις άλλα Deals φθηνότερα και σου δίνουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις 80% της VIP Επιστροφής σου σε Gift Cards.
 • ΑΝΑΝΕΩΣΗ TOP: Ανανέωσε την TOP συνδρομή σου σε προνομιακές τιμές πριν τη λήξη της.
 • VIP EMAILS: Ενημερώνεσαι για τα VIP Deals μέσω του VIP newsletter.
 • VIP ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Προσκάλεσε φίλους σου που είναι ήδη TOP να γίνουν VIP.
 • Λίγοι μπορούν να γίνουν VIP!

  Η συνδρομή VIP ΤΟΡ είναι μία super προσφορά για τους εκλεκτούς πελάτες του γυμναστηρίου μας που έχουν κάνει την γυμναστική τρόπο ζωής και θέλουν να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών μας σε υπερ-προνομιακή τιμή.

  Διαθέτουμε αυστηρά ΜΟΝΟ 10 VIP θέσεις το μήνα.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΡΕΣΕΨΙΟΝ.

  Το γυμναστήριο Αθλοκίνηση είναι το TOP γυμναστήριο στη Ζάκυνθο και αποτελεί μοναδικό πρότυπο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1000 τ.μ. Η Αθλοκίνηση προσφέρει πολλές εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως personal, small group, reformer pilates, και διαθέτει πισίνα που προσφέρει μαθήματα για μικρούς και μεγάλους καθώς και ελεύθερη κολύμβηση, aqua κλπ. Η Αθλοκίνηση πιστεύει στο χρυσό τρίπτυχο: υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ασφάλεια και λογικές τιμές. Αυτές οι αξίες έχουν παραμείνει αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και καθορίζουν την αποστολή της. Έτσι παρέχει ασφαλείς και εξειδικευμένες καινοτόμες υπηρεσίες στα μέλη της που προάγουν την υγεία τους και βελτιώνουν την ψυχο-σωματική τους κατάσταση μέσα από την άθληση. Περισσότερα

  ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.