|

ΓΟΥΡΙ 2018: 30 Personal 60′ σε super τιμή μόνο για λίγους τυχερούς! Νέος χρόνος, νέα αρχή! Πρόλαβε το Πρωτοχρονιάτικο γούρι πριν ανέβουν οι τιμές για τη σεζόν αιχμής!

ΓΟΥΡΙ 2018: 30 Personal 60′ σε super τιμή μόνο για λίγους τυχερούς! Νέος χρόνος, νέα αρχή!

Έκπτωση
49%
Κερδίζεις
511€
Ρίξε την τιμή 26€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με το Personal 60′

Για να έχεις ένα όμορφο σώμα δεν χρειάζεται να περνάς ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μεθοδικότητα και έναν ειδικό να σε καθοδηγεί.

Το πακέτο αυτό σου προσφέρει δεκαπέντε προσωπικές προπονήσεις Personal 60′. Με 60 λεπτά μόνο την κάθε προπόνηση, θα ακολουθήσεις το ατομικό σου πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή σου, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά μαζί σου εμψυχώνοντας σε σε κάθε σου προσπάθεια.

Ακολούθησε το πρόγραμμα γυμναστικής που θα είναι δομημένο πάνω στις δικές σου ανάγκες μαζί με τον προσωπικό σου γυμναστή και φτάσε στα όριά σου ξεπερνώντας τις προσδοκίες σου.

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Αθλοκίνηση στη Ζάκυνθο.

Μάθε περισσότερα για το Personal 60'

Το γυμναστήριο Αθλοκίνηση είναι το TOP γυμναστήριο στη Ζάκυνθο και αποτελεί μοναδικό πρότυπο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1000 τ.μ. Η Αθλοκίνηση προσφέρει πολλές εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως personal, small group, reformer pilates, και διαθέτει πισίνα που προσφέρει μαθήματα για μικρούς και μεγάλους καθώς και ελεύθερη κολύμβηση, aqua κλπ. Η Αθλοκίνηση πιστεύει στο χρυσό τρίπτυχο: υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ασφάλεια και λογικές τιμές. Αυτές οι αξίες έχουν παραμείνει αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και καθορίζουν την αποστολή της. Έτσι παρέχει ασφαλείς και εξειδικευμένες καινοτόμες υπηρεσίες στα μέλη της που προάγουν την υγεία τους και βελτιώνουν την ψυχο-σωματική τους κατάσταση μέσα από την άθληση. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.